Novosti

Predstavljen program nacionalne gastronomske manifestacije „Dani Okusa hrvatske tradicije“ u kojoj sudjeluju ugostitelji s područja Koprivničko-križevačke županije

U prostorijama PORA-e Razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije održana je konferencija za medije na kojoj je predstavljen program gastronomske manifestacije „ Dani Okusa hrvatske tradicije “ u kojem će sudjelovati i ugostitelji s područja Koprivničko-križevačke županije. Manifestacija će ljubiteljima gastronomije omogućiti da u ugostiteljskim objektima, nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, diljem županije po promotivnoj cijeni uživaju u odabranom slijedu o tri tradicijska jela.
Pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev uvodno je kazala kako u ovom važnom nacionalnom gastronomskom projektu sudjeluje preko 100 restorana iz 10 hrvatskih županija, dok će Koprivničko-križevačka županija biti zastupljena kroz vrhunsku ponudu u devet restorana.
O važnosti projekta koji ima značajnu marketinšku vrijednost, čime se dodatno promovira Koprivničko-križevačka županija, govorio je župan Darko Koren, ujedno i predsjednik županijske Turističke zajednice;

TON: Koren okusi 12.11.19.


Direktor tvrtke Boris Šimenc kazao je kako će u ponudi diljem Hrvatske biti preko 200 autohtonih jela te kako ugostitelji daju kvalitetnu ponudu koja nadmašuje financijsku vrijednost cijene menija koji se nude tijekom 10 dana manifestacije.
Na konferenciji su predstavnici ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u projektu predstavili jelovnike koji će biti u ponudi, a važno je spomenuti kako su oni u potpunosti različiti i svaki sa svojim posebnostima. Manifestacija će se odvijati od 15. do 25. Studenoga, a lokalnu gastronomiju će između ostalog predstaviti Restoran i pivnica Stari Grad i Restoran Đurđevačka hiža.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live