Novosti

“Blagdani nam stižu” i ove godine humanitarnog karaktera

Održana je već tradicionalna priredba učenika OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac pod nazivom “Blagdani nam stižu” koju su zajednički osmislili učenici i učitelji škole.
Na samome početku sve su nazočne pozdravili ravnatelj škole Danijel Domišljanović i gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči koji je istaknuo kako uskoro kreću radovi i na cijeloj školi.
I ovogodišnja je božićna priredba bila humanitarnog karaktera. Na ulazu u dvoranu, prodajni je štand imala novoosnovana Učenička zadruga Mravlji lav te razredni odjeli koji sudjeluju u projektu Volonterstvo, a prikupljani su i dobrovoljni prilozi za rad Školskog filantropskog kluba Izvor dobrote.
Prikupljena sredstva namijenjena su nabavi materijala za kreativne radionice iz kojih će opet nastati uporabni predmeti i suveniri za neku od volonterskih akcija. U programu su nastupili polaznici Etno-tradicijskog programa DV Maslačak. Dekoracije za ovogodišnju pozornicu izradili su svi učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama, vrtićka skupina Kockice i učenici viših razreda na satima likovne kulture.
Pozornicu su uredili učitelji Sanja Flajs Vidaković i Zoran Vidaković uz pomoć učenika, polaznika Likovne grupe. I ova je priredba pokazala bogat i sadržajan rad učitelja u izvannastavnim aktivnostima i mnoštvo učenika od 1. do 8. razreda koji nalaze vremena, uz sve školske obveze, baviti se i raznim drugim aktivnostima.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live