Novosti

Dan drugačije nastave

Ispred utvrde Stari Grad u organizaciji Gimnazije dr.Ivana Kranječva Đurđevac održan je Dan drugačije nastave, projekt koji se u đurđevačkoj gimnaziji provodi već više od 15 godina, a odnosi se na jedan dan u školskoj godini kada učenici na drugačiji način provode nastavni dan, na način da su učenici podijeljeni u grupe po izboru koje čine učenici od 1.-4. razreda gimnazije dok profesori nisu u ulozi profesora već u ulozi timskih voditelja grupa.
Kako je to izgledalo ove godine ispred utvrde Stari Grad, rekla nam je ravnateljica gimnazije Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac, Nevenka Lončar;
 
Učenike su kroz Đurđevac od škole do Starog Grada proveli turistički vodiči, koji su učenike uputili u znamenitosti i povijesne činjenice o Gradu koje još do tada nisu čuli a koordinatori samog Dana drugačije nastave bili su profesorica hrvatskog jezika Mirela Kožar i profesor matematike Tomislav Sinjeri.
Ravnateljica Lončar istaknula je između ostalog i zadovoljstvo održavanja ovakvog oblika nastave, kojom se učenici predstavljaju u drugom svjetlu ali pritom i oni sami doživljavaju i nastavnike na drugačiji način.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live