Nekategorizirano

Dan zlevanke privukao rekordan broj posjetitelja: Grad Đurđevac izletom zahvalio mještanima Svete Ane

Grad Đurđevac izletom zahvalio mještanima Svete Ane na vrhunskoj organizaciji ovogodišnjih Dana Svete Ane, manifestacije Dan zlevanke i na otvorenju vatrogasnog doma

Udruga žena Svetojanke organizirala je izlet za sve članice i mještane Svete Ane koji su sudjelovali u organizaciji manifestacije Dani Svete Ane 2022.

Nakon uspješno odrađene organizacije manifestacije Dan zlevanke i svečanosti otvaranja vatrogasnog doma u Svetoj Ani koje su održane u sklopu obilježavanja Dana Svete Ane, organiziran je izlet Muzeju krapinskih neandertalaca KRANEAMUS i odlazak u Stubičke toplice na kupanje.

Izlet je realiziran zahvaljujući pomoći Grada Đurđevca koji je u cijelosti financirao prijevoz autobusom, karte za posjet muzeju krapinski neandertalaca KRANEAMUS te karte za kupanje u Stubičkim toplicama.

Ovaj izlet je svojevrsna nagrada za sav uloženi trud i vrijeme članica udruge Svetojanke, članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Ana, ali i ostalih mještana koji su se priključili organizaciji Dana zlevanke koji je ove godine ostvario rekordan broj posjetitelja. Također, brojni mještani i članovi DVD-a su nesebično izdvajali svoje slobodno vrijeme i zajedno sudjelovali u uređenju i svečanom otvorenju novog vatrogasnog doma.

-Mjesni odbor Sveta Ana i Udruga žena Svetojanke zahvaljuju se gradonačelniku Hrvoju Jančiju i Gradu Đurđevcu na financiranju izleta koji je na edukativan i zabavan način oduševio mještane Svete Ane- poručili su iz udruge.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Provjerite također
Close
  • ts
Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio