AktualnoNovostiPromoVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz zemlje i svijetaVijesti iz Županije

DANI OKUSA PODRAVINE I PRIGORJA: Osvojite meni po izboru u Restoranu i pivnici Stari grad!

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije nagrađuje jednu osobu s menijem za dvije osobe u Restoranu i pivnici Stari grad!

Restoran i pivnica Stari grad je enogastronomsko središte grada Đurđevca i neizostavna gastro točka Podravine. Nalaze se u srednjovjekovnoj utvrdi bogate povijesti. Osim u prekrasno uređenom prostoru restorana i pivnice, gastrošmekeri mogu uživati u bogatoj podravskoj gastronomiji i u jedinstvenom atriju impozantnog Starog grada.

Iznimno bogatu ponudu tradicijskih podravskih jela upotpunjuju kreativni sezonski jelovnici, vrhunska „Vina s peskov“, bogata lepeza domaćih rakija, sadržajna pivska karta s istaknutim craft pivima regije i nadasve srdačno osoblje.

Njegovanje tradicijske gastro baštine i kreativan pristup gastronomiji iznjedrili su Restoranu i pivnici Stari grad prestižnu titulu „Okusi Hrvatske tradicije“.

Dani okusa Podravine i Prigorja projekt je koji se održava u sklopu projekta Okusi hrvatske tradicije i nacionalni dani okusa, a cilj mu je promocija domaćih i tradicionalnih jela. U našoj županiji projektu se priključilo šest restorana koji će pripremiti prigodne jelovnike po pristupačnim cijenama, a to su Lovačka kuća Sokolovac, Pivnica i restoran Stari grad Đurđevac, Hotel Picok – Đurđevečka iža, Pivnica Kraluš, Hotel Zlatan i restoran Gornjevinska klet.

Od 17. studenog do 3. prosinca svi zainteresirani mogu uživati u posebno pripremljenim jelovnicima tradicionalnih jela, koja će se u tom razdoblju moći kušati.

Ovim se projektom nastoje očuvati tradicionalna i autohtona jela te recepti po kojima se jela izrađuju, poručili su organizatori iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i dodali kako se ovaj projekt održava već četvrtu godinu za redom te se svake godine povećava broj ugostitelja koji sudjeluju.

Adresa Starogradska 21, 48350 Đurđevac

Broj telefona: 091 6203 294

Mail: [email protected]

Web: https://www.stari-grad-djurdjevac.hr/

*******************

Osvojite meni po izboru u Restoranu i pivnici Stari grad! Sve što trebate napraviti je: stisnuti LIKE na objavu na Facebooku i označiti u komentar jednu osobu koju biste poveli sa sobom.


DOBITNICA nagradnog darivanja Dani okusa Podravine i Prigorja za nagradu: meni po izboru za dvoje u Restoranu i pivnici Stari grad je…

VERA SEDMAK

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i pozivamo dobitnicu da nam se javi u inbox na Facebook stranici ili na broj: 099/736-0613

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live