Novosti

Dodjeljene strukovne nagrade i priznanja „Menadžer 2016.“

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika dodijelilo je strukovne nagrade i priznanja pod nazivom „Menadžer 2016.“, a svečanoj dodijeli prisustvovao je župan Darko Koren.

Ukupno je nagrađeno 17 najboljih hrvatskih gospodarstvenika u devet različitih kategorija među kojima su i dva gospodarstvenika iz Koprivničko-križevačke županije.

Nagrada za životno djelo uručena je Mirku Habijanecu, dok je nagrada za poduzetnika godine dodijeljena Ivanu Franičeviću.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika ove nagrade dodjeljuje na kraju svake poslovne godine najuspješnijim hrvatskim gospodarstvenicima i to u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih poduzeća, a ove godine ukupno je nagrađeno 17 najboljih hrvatskih gospodarstvenika u devet različitih kategorija.

Nagrade se dodjeljuju na temelju dokumentiranih bilanci uspjeha i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja poput rasta izvoza, broja novootvorenih ili sačuvanih radnih mjesta, fizičkog opsega poslovanja i drugih pokazatelja.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live