Novosti

Nagrađeni radovi „Moja županija bez korupcije“

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije na svojoj 17. sjednici održanoj 22. studenog odabralo je nagrađene radove.

U drugoj skupini nagrađenih radova nalaze se učenici osnovne škole od petog do osmog razreda. U toj skupini za literarni rad nagrađena je MAJA HUDJEK iz 6.a razreda, OŠ Molve, sa mentoricom Marijom Halaček. Naziv rada: Okolu mene.

Za najkreativniji rad naziva: “Borba protiv korupcije”, pod mentorstvom Božice Ruk, nagrađene su: DANIJELA GABRIĆ, VANESA LOVRIČEK I GABRIELA JANČEC učenice 8.b razreda, OŠ „Prof. Blaž Mađer“ Novigrad Podravski,

Učenici srednje škole nagrađivani su u trećoj skupini. Za likovni ili video rad nagrađen je LOVRO MATOSOVIĆ polaznik 4. razreda, Strukovna škola Đurđevac koji je rad prijavio bez mentora, a naziv rada je Prekinuti začarani krug.

Nagrade i zahvalnice za sudjelovanje na kreativnom natječaju „MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE“ dobitnicima će biti uručene na svečanom obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv korupcije koje će se održati u Knjižnici „Fran Galović“ Koprivnica,12. prosinca (ponedjeljak) u 19,00 sati.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live