Novosti

Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije održalo redovnu godišnju skupštinu

U prostorijama Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u Koprivnici održana je izborna godišnja Skupština Društva multiple skleroze Koprivničko – križevačke županije kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.
Predsjednica Društva Radmila Funtek uvodno je obrazložila dnevni red kojeg su članovi Skupštine jednoglasno usvojili. Na dosadašnju dobru suradnju između Županije i Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije osvrnuo se zamjenik Pal pohvalivši potom rad Društva.
Nakon uvodnog dijela članovi Skupštine izabrali su članove radnih tijela, nakon čega su usvojili i Poslovnik o radu redovne godišnje Skupštine Društva.
Potom je predsjednica Radmila podnijela godišnji izvještaj o radu za 2015. godinu, financijsko izvješće kao i izvješće Nadzornog odbora za 2015. godinu pri čemu je izrazila zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i realiziranim projektima.
Na kraju Skupštine prihvaćen je plan i program rada kao i prijedlog financijskog plana za 2017. godinu te je upriličeno i prigodno druženje.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live