Novosti

Župan održao redovni Kolegij pročelnika Upravnih odjela

Župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom održali su šesti po redu Kolegij pročelnika na kojem se razgovaralo o aktivnostima upravnih odjela.
Na samom početku župan Koren informirao je o sastanku s predsjednikom Vlade RH Andrejom Plenkovićem prilikom njegovog posjeta Koprivničko-križevačkoj županiji pri čemu je istaknuo da je predsjednika Vlade upoznao sa realizacijom i problematikom strateških projekata u županijskoj upravi. Naveo je da je poseban naglasak stavljen na daljnji razvoj prometne infrastrukture te se razgovaralo o problematici izgradnje nove Obrtničke škole Koprivnica i realizaciji projekata po JPP modelu, problematici projekta Regionalnog centra za gospodarenje otpadom „Piškornica“ kao i o tvrtki Podravka.
Što se tiče sastanka svih župana u Vladi Republike Hrvatske župan je istaknuo zadovoljstvo održanim sastankom jer je to bila prilika da se iznesu stavovi i planovi za naredno razdoblje, a koji se odnose na sve županije u Hrvatskoj. Dodao je da se uz već navedene teme razgovaralo i o planovima Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, a posebice oko projekta dnevne bolnice, ali i izgradnje nove pedijatrije.
Pročelnice i pročelnici podnijeli su kratka izvješća o aktivnostima pojedinih upravnih tijela Županijske uprave te izvijestili o dinamici izvršenja pojedinih projekata do kraja ove godine.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live