Novosti

Đurđevčani osvojili prvo mjesto u ukupnom poretku klubova

Karate Klub Đurđevac ovaj vikend bio je domaćin Prvenstva sjeverozapadne Hrvatske u karateu koje se održalo u velikoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana, a na kojem je nastupilo 214 natjecatelja iz 18 klubova.
Natjecanje je otvorio član upravnog odbora Hrvatskog karate saveza gospodin Josip Škrablin, a svim prisutnima dobrodošlicu u naš Grad zaželio je predsjednik Karate kluba Đurđevac Ivan Juričić.
Natjecatelji Karate kluba Đurđevac osvojili su ukupno 10 zlatnih, 1 srebrnu i 6 brončanih medalja te time zauzeli 1. mjesto u ukupnom poretku klubova.
Zlatnu medalju pojedinačno osvojili su Lorena Čorba u dvije kategorije, Ema Čorba, Ema Juričić, Mateja Prevedan, Sonja Turčić, Teo Bušić, Valerio Prevedan i Patrik Zlatec, dok su brončanu medalju osvojili Una Dujmović, Lana Hrvoić, Lea Hrženjak, Niko Marović, Sebastijan Mesar i Valerio Prevedan u starijoj kategoriji.
Osim pojedinačnih nastupa naši natjecatelji nastupili su i u ekipnim kategorijama gdje su isto tako ostvarili odlične rezultate. Ekipa mlađih kadetkinja u sastavu Ema Čorba, Ema Juričić, Mateja Prevedan i Lana Hrvoić osvojila je ekipno 1. mjesto pobjedivši u finalu ekipu djevojaka iz Male Subotice dok je ekipa učenika u sastavu Teo Bušić, Niko Marović i Valerio Prevedan osvojila 2. mjesto ekipno.
Iako nisu nastupili u punom sastavu jer je jedan dio natjecatelja bio bolestan, iz kluba poručuju da su iznimno ponosni na rezultate koje su ostvarili na ovom natjecanju, te su time potvrdili da pripadaju u sam vrh karate sporta u Hrvatskoj i da se stvara odlična generacija mladih karatista. Pripremu za natjecanje su odradili treneri Luka Cestar i Ivan Đuroci.
 
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live