Novosti

Dva vikenda tri natjecanja – vrhunski rezultati u Karate klubu Đurđevac se samo nižu

U protekla dva vikenda natjecatelji Karate kluba Đurđevac nastupili su na tri natjecanja.
U Sisku se u organizaciji Karate kluba Tigar Sisak održao 6. Memorijalni turnir Igor Malek na kojem je nastupilo 281 natjecatelj iz 33 kluba i 2 države. Na ovom natjecanju Karate klub Đurđevac osvojio je drugo mjesto u ukupnom poretku sa 6 zlatnih, 3 srebrne i 2 brončane. Najbolji na ovom natjecanju bili su Ema i Ivan Juričić koji su svaki osvojili po dvije zlatne medalje u dvije kategorije te Ema Čorba i Domagoj Kesak koji su također osvojili zlatne medalje. Srebrne Medalje osvojili su Mateja Prevedan, Hrvoić Lana i Marović Niko dok su brončane osvojili Jakob Đebro i Jurica Švraka. Sudjelovali su još Lorena Čorba i Sonja Turčić.
Karate klub Đurđevac nastupio je sa najboljim natjecateljima i na velikom međunarodnom turniru EUROCUP AUSTRIA na kojem je nastupilo 1020 natjecatelja iz 102 kluba i 23 države. U ukupnom poretku zauzeli smo visoko 14. mjesto od 102 kluba osvojivši 2 zlatne i 3 brončane medalje. Zlatne medalje osvojile su Ema Juričić i Mateja Prevedan dok su brončani bili Ema Čorba, Lana Hrvoić i Ivan Juričić. Sudjelovali su još Niko Marović i Valerio Prevedan.
Drugi dio ekipe KK Đurđevac bio je na natjecanju u Zagrebu na 18. memorijalnom karate kupu Zagreb 2017. koji je okupio 403 natjecatelja iz 50 klubova Hrvatske. Na ovom natjecanju osvojili su jednu srebrnu i dvije brončane medalje. Jakob Đebro osvojio je srebrnu medalju dok su Lea Hrženjak i Patrik Zlatec osvojili brončane. S njima su još bili natjecatelji Domagoj Kesak i Sebastijan Mesarov.
Na natjecanju u Sisku i Austriji je sa natjecateljima bio glavni trener Luka Cestar i predsjednik Ivan Juričić dok je u Zagrebu ekipu vodila trenerica Anita Dergez.
Dodajmo da dva člana KK Đurđevac Niko Marović i Ivan Juričić putuju kao članovi dječje karate reprezentacije Hrvatske na Balkansko prvenstvo za djecu koje će se održati u Turskoj.
 

 
 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio