Novosti

DVD Kunovec održao godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kunovec prošlog je vikenda održalo svoju 88. godišnju skupštinu, kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc, kao izaslanik župana Darka Korena. Skupština je bila izvještajnog karaktera, a ujedno je i prva godišnja skupština u Vatrogasnoj zajednici Koprivničko-križevačke županije.
Skupštini su prisustvovali predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Goran Matoničkin, glavni zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan, zamjenik predsjednika VZ Varaždinske županije Saša Lenček te predstavnici 28 vatrogasnih društava, među kojima pobratimskog DVD-a Rasinja, DVD-a Komletinci iz Vukovarsko-srijemske županije te DVD-a Herešin, najmlađeg županijskog DVD-a. Podršku vatrogascima pružili su i načelnici općina, prijatelji DVD-a Kunovec, predstavnici udruga te ostali gosti.
Nakon pozdravnih riječi predsjednika DVD-a Ivana Blažica, izabrano je radno voditeljstvo skupštine, a zatim su podneseni izvještaji te usvojeni Plan rada i Financijski plan za 2018. godinu. Zatim su podijeljene zahvalnice najmlađim članovima DVD-a za izniman trud i zalaganje u radu društva, a uz djecu, zahvalnice su primili udruge i pojedinci koji su dali svoj doprinos radu sekcije DVD-a „Čuvari Baštine“.
U sklopu skupštine, postavljena je izložba fotografija Krešimira Juratovića u sjećanje na kornatsku tragediju i 12 poginulih vatrogasaca.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live