OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

DVD Mekiš proslavio 60. obljetnicu postojanja i humanitarnog rada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Mekiš obilježilo je 60. godišnjicu postojanja i humanog rada, a proslavi je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc.
Program je započeo formiranjem ešalona ispred Društvenog doma gdje je u svečanom mimohodu sudjelovalo 50 vatrogasaca, nakon čega je uslijedila vatrogasna vježba po završetku koje je župnik vlč. Krunoslav Kefelja održao je blagoslov na otvorenom, a potom je posvetio novouređeno spremiše i vatrogasnu sirenu DVD-a Mekiš.
Proslava je nastavljena svečanom sjednicom, gdje je pozdravne riječi uputio predsjednik DVD-a Mekiš Mladen Jušta, a zatim su podijeljena priznanja i nagrade koje su primili Koprivničko-križevačka županija, županijska Vatrogasna zajednica, HVZ, Općina i VZO Podravske Sesvete, JVP Đurđevac, DVD Ferdinandovac, DVD Kozarevac, DVD Batinske, DVD Đurđevac, Goran Matoničkin, Petar Cugovčan, Maden Jušta i ostali članovi Društva. Posebnu plaketu i zahvalnicu za 60 godina provedenih u vatrogastvu primio je najstariji i jedini živući osnivač DVD-a Zorislav Derežić, dok je zahvalnicu i plaketu za 50 godina provedenih u vatrogastvu primio Andrija Bratanović.
DVD Mekiš primio je posebno priznanje, koje im je uručio predsjednik Petar Cugovčan.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio