Novosti

Finale šahovskih kadetskih liga “Centar”

U Đurđevcu je odigrana završnica šahovske 1. i 2. lige” centar”. Nastupilo je 40 ekipa.
U konkurenciji kadeta 1. mjesto osvojila je ekipa “Oroslavlje” iz Oroslavlja, 2. mjesto osvojila je ekipa” Picok”, Đurđevac , a 3. mjesto ekipa “ŠK Ivan Dvoržak”, Zrinski Topolovac.
Ekipa “ŠK Picok”  je nastupila u sastavu: Viktor Šalamon, Anamarija Radiković,Luka Tomrlin,, Matko Balala i Luka Plazek.Za mušku ekipu po četiri partije odigrale su i  Ema Bevanda i Jelena Kokša.
U konkurenciji kadetkinja pobjedila je ekipa “Polet” iz Buševca, 2. mjesto osvojila je ekipa “Sisak” iz Siska , a 3. mjesto ekipa “ŠK Picok” Đurđevac. Djevojke su nastupile u sastavu: Ema Bevanda, Jelena Kokša, Lorena Bevanda i Lana Plazek.
Obje ekipe ušle su u veliko finale 8 najboljih ekipa Hrvatske. Finala kadetskih liga igraju se proteklih 11 godina,a zanimljivo je spomenuti da osim ŠK “Picok” nijedan klub do sada nije imao finaliste i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.
Prvak 2. lige je ekipa “Agroproteinka Sljeme”, a u konkurenciji 17 ekipa nastupile su i 2 ekipe mlađih igrača “ŠK Picok” i ekipa “Konaki” Novo Virje. Sve 3 ekipe završile su natjecanje u sredini tablice.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live