NovostiVijesti iz Podravine

FOTO, VIDEO: Gotovo stotinu quadova u park šumi Borik u Đurđevcu

U sklopu projekta Podravina adventure održava se Sand quad safari Podravina i airsoft turnir te vožnje za građanstvo i djecu

Na prostoru park šume Borik u Đurđevcu ovog vikenda u sklopu projekta Podravina Adventure održava se Sand quad safari Podravina i Airsoft turnir. Na pješčanom proplanku park šume Borik otvorena je jedinstvena quad staza u obliku leptira, jedinstvena kao takva u Hrvatskoj, kako nam je i rekao predsjednik Turističke zajednice Grada Đurđevca na svečanom otvorenju i dodao:

Prisutne je pozdravio i predsjednik novoosnovanog off-road ATV kluba „Peski Đurđevac” Danijel Josipović:

Prisutne je pozdravio i Ivan Litvić, predstavnik kluba Quad safari„Podravina”

Iz off road kluba „Piva dvije”, jednog od partnera ovog eventa, govorili su Franjo Pehar, potpredsjednik te Mario Riđan, predsjednik kluba:

Nakon službenog otvorenja, ljubitelji i vlasnici quadova po predivnom vremenu krenuli su na panoramsku vožnju po vinorodnoj Bilogori, posjet vinariji te zatim cjelodnevnom druženju na prostoru park šume Borik u Đurđevcu. Organiziran je i airsoft turnir, vožnje quadom za građanstvo i djecu po promotivnim cijenama, srednjovjekovne radionice te večera u hostelu Borik i druženje. Dvodnevni event nastavljen je u nedjelju 19. ožujka vožnjom po registriranoj motocross stazi Karasov brijeg, ručkom u hostelu Borik te ponovno vožnje quadom za građanstvo i djecu po promotivnim cijenama i srednjovjekovne radionice za djecu i odrasle.

Organizirat ćemo tematske evente par puta godišnje da se okupi čim veći broj ljubitelja prirode i adrenalina i nadam se da će to biti još jedna lijepa turistička priča grada Đurđevca – zaključuje Mario Fuček.

Dodajmo da su partneri na Podravina adventure eventu uz Turističku zajednicu Grada Đurđevca i Turistička zajednica područja Dravski Peski, ASK Templari, Stari Grad d.o.o., Off road klub Piva dvije i Karas d.o.o.

Tekst: Božidar Kovač

Foto: Matej Baltić, Božidar Kovač

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio