NovostiVijesti iz Podravine

Održan airsoft turnir u sklopu Podravina adventure vikenda na prostoru park šume Borik u Đurđevcu

U sklopu Podravina adventure vikenda na prostoru park šume Borik u Đurđevcu u sklopu Sand quad safari Podravina održan je i Airsoft turnir u organizaciji airsoft udruge Templari iz Đurđevca, dok je Udruga Sveti Juraj Đurđevac održala srednjovjekovnu radionicu za djecu u kojoj su najmlađi uživali u gađanju lukom i strijelom u postavljenu metu.

Nikola Zobunđija, predsjednik i voditelj airsoft Udruge Templari iz Đurđevca rekao nam je da su prijepodne organizirali pokazni dio s izložbenim replikama oružja za airsoft, jurišne puške i više vrsta pištolja. -Popodnevni dio je adrenalinski dio -otkriva Zobunđija.: – Na prostoru bivše streljane ovdje na otvorenom u park šumi Borik organizirali smo team building gdje ekipe igraju jedna protiv druge. Koncept je da se proba čim prije i čim više pogoditi protivničkog igrača, igra se pet na pet. Teren je ovdje odličan, dio šume je poslužio kao prirodni zaklon a postavili smo i roto bale sijena za bolji doživljaj airsofta. Reakcije igrača su svaki puta sve bolje i sve više posjetitelja nam dolazi svake godine pa tako i ove. Airsoft se može igrati u svako doba dana i godine a posjetitelji nam se za više informacija za ovaj uzbudljiv doživljaj mogu javiti na službenu stranicu preko društvenih mreža-rekao nam je Nikola Zobunđija, predsjednik udruge Templari.

Tijekom dva dana ovog adrenalinskog vikenda u park šumi Borik u Đurđevcu održan je i Sand quad safari Podravina na kojem se okupilo gotovo stotinu quadova. Na pješčanom proplanku park šume Borik naime otvorena je jedinstvena quad staza u obliku leptira, jedinstvena kao takva u Hrvatskoj.

– Ovaj Podravina adventure vikend je samo još jedna kockica u turističkoj ponudi Grada Đurđevca i pozivam sve koji vole adrenalin i pijesak koji je naša posebnost, da dođu u grad Đurđevac i osjete podravsku gostoljubivost i uživaju u kulturnoj i prirodnoj baštini našeg kraja – rekao je Mario Fuček, direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca.

U nedjelju 19. ožujka posjetitelje također očekuje vožnja quadovima po promotivnim cijenama, vožnja po registriranoj motocross stazi Karasov brijeg te srednjovjekovne radionice za djecu i odrasle po promotivnim cijenama na prostoru ispred hostela Borik.

Tekst i foto: Božidar Kovač

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio