Novosti

Godišnja skupština i tradicionalni Liječnički bal Hrvatskog liječničkog zbora

Grad Đurđevac bio je domaćin Godišnjoj skupštini i tradicionalnom Liječničkom balu Hrvatskog liječničkog zbora podružnice Koprivnica. Radilo se o okupljanju oko stopedeset  liječnika, specijalizanata, stažista, umirovljenika-liječnika, te dentista koprivničke Opće bolnice i domova zdravlja  Županije. Uz svečanu skupštinu među ostalim bio je predviđen oproštaj od liječnika koji odlaze u mirovinu, predstavljanje doktoranata, uvođenje u stažiranje novih mladih liječnika i tombola.

Svi uzvanici okupili su se u utvrdi Stari grad gdje ih je dočekao i pozdravio Kapetan Starog grada. Uz piće dobrodošlice sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Željko Lacković.

Okupljanje je obilježeno nastupom članova Hrvatske udruge cimbalista i kratkim scenskim prikazom Legende o Picokima članova Udruge Sv. Juraj.

Službeni dio nastavio se u Hotelu gdje su, pod vodstvom zamjenice gradonačelnika Grada Đurđevca Kristine Benko Markovica, program otvorile Đurđevčice. U kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupala je i sopranistica Ivana Senjan.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live