Novosti

Gospodarsko vijeće HGK Županijske komore Koprivnica održalo prvu sjednicu

Članovi Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica sastali su se na svojoj prvoj sjednici.
Na samom početku sve prisutne pozdravio je i ujedno otvorio sjednicu predsjednik Županijske komore Koprivnica Mirko Habijanec. Zamjenik župana Darko Sobota također je pozdravio prisutne i uputio čestitke za uspješan rad u protekloj godini te istaknuo kako će suradnja između Koprivničko-križevačke županije i Gospodarskog vijeća biti bolja i kvalitetnija u 2016. godini.
Predsjednik Habijanec podnio je Izvješće o radu Županijske komore Koprivnica za 2015. godinu te naveo sve što se radilo u prošloj godini s posebnim naglaskom na pet održanih sjednica. Nakon Izvješća o radu, predsjednik Habijanec prezentirao je Plan rada za 2016. godinu i govorio o tematskim sjednicama koje će se doticati tema poput dualnog obrazovanja, uloge školskog sustava u poticanju gospodarstva Županije, strukture zaposlenih na području Županije i mnogih drugih.
Sjednici su prisustvovali županijski pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac, zamjenik gradonačelnika Grada Križevaca Tomislav Katanović te gospodarstvenici i predstavnici županijskih tvrtki.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live