Novosti

Gradonačelnik i ravnatelj škole obišli učenike u područnim školama: nastavljamo s akcijom za Grad s najljepšim dječjim osmijehom

Gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović zajedno su obišli područne škole na području Grada Đurđevca, i to Područnu školu u Mičetincu, Čepelovcu, Budrovcu, Sirovoj i Suhoj Kataleni.
Nakon kraćeg druženja s učenicima u školskom dvorištu poželjeli su im uspješnu novu školsku godinu te su im poklonili raznobojne pernice, jabuke  i četkice za zube kako bi im se uljepšao početak školovanja i olakšalo svladavanje školskih obveza.
-S obzirom na ove specifične okolnosti i epidemiološke mjere mogu reći da su naša škola, ravnatelj i učitelji uspješno osigurali sve potrebne uvjete tako da se nastava može odvijati bez nošenje zaštitnih maski. Uspjeli smo organizirati nastavu na način da djeca neće cijeli dan provoditi u učionicama već je boravak u školi biti prelomljen sa dva odmora od 15 minuta i jednom dnevno se jedan sat održava izvan škole, svakako je time olakšan boravak djeci u našim školama- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.
Već u prvim tjednima škole učenici će sa svojim razrednicima krenuti s aktivnostima za zaštitu zuba. Gradonačelnik je ovom prilikom najavio i nastavak preventivne akcije Grad s najljepšim dječjim osmijehom u koju će se nakon škole uključiti i Dječji vrtić Maslačak.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live