Novosti

Grad za učenike Odjela za djecu s teškoćama organizira posjet kinu i Hrvatskoj Sahari

Gradonačelnik Hrvoje Janči i ravnatelj Osnovne škole Đurđevac Danijel Domišljanović povodom početka školske godine prigodnim poklonom razveselili su sve učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju u Đurđevcu.
Nakon kraćeg druženja u dvorištu škole, svim učenicima poželjeli su uspješnu novu školsku godinu te su im podijelili raznobojne pernice, četkice za zube za borbu protiv karijesa i jabuke za koje je dobro poznato da čiste i izbjeljuju zube.
Prilikom druženja s gradonačelnikom učenici su izrazili želju otići u novo kinu u Đurđevcu gdje bi  pogledali animirani film, a Grad će im osigurati i posjet Hrvatskoj Sahari te ručak u utvrdi Stari grad.
-Grad Đurđevac već tradicionalno svake godine za učenike Odjela za djecu s teškoćama u razvoju organizira jednodnevni izlet na mjesto koje god požele. S obzirom na trenutnu situaciju i propisane epidemiološke mjere nije moguće organizirati izlet na veće udaljenosti stoga ćemo im osigurati izlet i ručak na području Đurđevca- rekao je gradonačelnik Janči.
U ime učenika i učiteljica na poklonima i izletu, koji Grad sad već tradicionalno organizira početkom svake školske godine, zahvalila se voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live