Novosti

Gradonačelnik Janči na sjednici Gradskog vijeća o dobroj suradnji s središnjom, vlašću, projektima i poslovanju gradskih tvrtki

Na sjednici Gradskog vijeća Grada Đurđevca vijećnici su raspravljali i usvojili šesnaest točaka dnevnog reda. Između ostalog, gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči u svom polugodišnjem izvješću o radu istaknuo je dosadašnju dobru suradnju sa središnjom vlasti, koja je takva najviše zahvaljujući našem saborskom zastupniku i presjedniku Gradskog vijeća Željku Lackoviću. Đurđevac su naime, posjetila tri ministra, ministar Bošnjaković čak dva puta, a ovog puta kako bi s radom krenula Stalna služba suda u Đurđevcu, dok je Đurđevac u prvoj polovici ove godine posjetila i predsjednica RH.

Gradonačelnik Janči, također je istaknuo kako Grad, gradske ustanove i tvrtke posluju pozitivno i financijski su stabilne, te je kazao više o natječajima za projekte, te samim projektima.

Rekao je gradonačelnik Janči. Osim toga, istaknuo je i kako Grad Đurđevac već treću godinu ima produženi boravak u osnovnoj školi, te dodao:

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio