OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Prvi dan za školarce: Grad Đurđevac razveselio učenike poklonima, a od ove godine kreće se i sa jednosmjenskim radom

Nakon ljetnog odmora za 683 učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac, te 10 učenika Područne škole Suha Katalena koja pripada OŠ Kloštar Podravski započela je nova  školska godina.
Čak 74 učenika prvog razreda u pratnji roditelja došli su prvi dan u školu. Za učenike prvog razreda priređen je svečani doček i prigodni program dobrodošlice u sportskoj dvorani škole, a koji su pripremili stariji učenici.
Ove godine je upisano 62 učenika u matičnu školu, tri učenika u PŠ Budrovac, dva učenika u PŠ Mičetinac, četiri učenik u PŠ Čepelovac, tri učenika PŠ Sirova Katalena i pet učenika u PŠ Suha Katalena koji su danas po prvi puta sjeli u školske klupe i upoznali se sa svojim učiteljima. U odjel za učenike s teškoćama upisano je dvoje učenika.
Učenicima i roditeljima obratio se ravnatelj Danijel Domišljanović koji je svim prvašićima poželio mnogo novih prijateljstava i sreće u školovanju.
Gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči naglasio je kako grad kontinuirano ulaže u školstvo i predškolsko obrazovanje, pa su trenutno u tijeku su radovi na energetskoj obnovi škole i dogradnji škole koji imaju za cilj stvaranje kvalitetnog školskog ozračja u kojem će učenici i učitelji zajedno stvarati nova znanja.
Prvašićima je podijelio raznobojne pernice, reflektirajuće kabanice koje će koristiti u kišnim danima, jabuke  i četkice za zube kako bi im se uljepšao početak školovanja i olakšalo svladavanje školskih obveza.
Osnovnu školu Grgura Karlovčana posjetio je i zamjenik župana KKŽ Darko Sobota kako bi ravnatelju Danijelu Domišljanoviću, povodom prvog dana školske godine uručio sigurnosne trokute za prvašiće, koje je za sve gradske i županijske škole osigurala Koprivničko-križevačka županija zajedno sa Županijskom upravom za ceste.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio