Novosti

Gradonačelnik Željko Lacković obišao područne škole i gradilišta na području grada

Gradonačelnik Željko Lacković i novi ravnatelj Osnovne škole Grgura Karlovčana Hrvoje Janči zajedno su obišli područne škole na području Grada Đurđevca, i to Područnu školu u Mičetincu, Čepelovcu, Budrovcu, Sirovoj i Suhoj Kataleni te Područnu školu za djecu s teškoćama u razvoju. Nakon kraćeg druženja svim učenicima poželjeli uspješnu novu školsku godinu te su im poklonili pernice sa svim potrebnim priborom kako bi im se uljepšao početak školovanja i olakšalo svladavanje školskih obveza.
Nakon posjeta područnim školama gradonačelnik je obišao i sva gradilišta na našem području. Obišao je gradišta u sklopu projekta aglomeracije u Budrovcu gdje su u tijeku radovi na izgradnji vodovoda gdje nakon završetka radova slijedi uređenje i asfaltiranje nogostupa, a asfaltirati će se i neasfaltirani putevi u ulici Prokljuvanci. Nakon Budrovca obišao je i vodocrpilište gdje je pripremljen teren, te su u tijeku pripremni radovi za asfalitranje pristupnog puta.
U tijeku su i radovi na pripremi posteljice u svrhu sanacije dotrajalog kolnika u ulicama Petra Krešimira i Kneza Branimira, a tokom sutrašnjeg dana planirana je sanacija i oštećenja te presvlačenje čitave prometne  površine novim asfaltom.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live