Novosti

Hitne službe održale pokaznu vježbu evakuacije i spašavanja

U organizaciji koprivničke Osnovne škole „Braća Radić“ te u suradnji s Javnom vatrogasnom postrojbom Grada Koprivnice, Dobrovoljnim vatrogasnim društvima koprivničkih mjesnih odbora, Hrvatskom gorskom službom spašavanja Koprivnica, Gradskim društvom Crvenog križa, Zavodom za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije te Policijskom upravom Koprivničko-križevačkom, održana je pokazna vježba evakuacije i spašavanja u kojoj je sudjelovalo oko 450 učenika, stručnih suradnika i zaposlenika škole.
Događanju je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal te ujedno uputio čestitku sudionicima na uspješno odrađenoj vježbi koja je pripremana mjesec dana. Osvrnuvši se na važnost reagiranja u izvanrednim situacijama, dodao je: „Kada se suočite s ovako ozbiljnom situacijom, iznimno je važno znati što vam je činiti i pravovremeno reagirati. Danas ste pokazali kako ste spremni za svaku vrstu intervencija te smo se ponovno uvjerili u kvalitetan rad hitnih službi.“
Vježba je izvršena sukladno planovima Koprivničko-križevačke županije, Stožera civilne zaštite Grada Koprivnice i Područnog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje Koprivničko-križevačke županije.
Izvor slike KKŽ

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live