Novosti

Izmještanja Ureda Predsjednice RH u Županijsku upravu Koprivničko-križevačke županije

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović od 13. do 15. prosinca izmjestit će svoj Ured u Županijsku upravu Koprivničko-križevačke županije. Bit će to dvanaesto izmještanje Ureda predsjednice izvan Zagreba.
Boravak u Koprivničko-križevačkoj predsjednica Grabar-Kitarović započet će u srijedu, 13. prosinca u jutarnjim satima ispred zgrade Županije, gdje će zajedno sa županom Darkom Korenom i ostalim uzvanicima prisustvovati podizanju predsjedničke zastave. Predsjednica će održati odvojene radne sastanke s čelnicima Županije, saborskim zastupnicima, gradonačelnicima i načelnicima općina, predstavnicima Sveučilišnog centra Koprivnica i Visokog gospodarskog učilišta Križevci te s predstavnicima braniteljskih udruga s područja Županije, s kojima će, nakon sastanka, položiti vijenac poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na Spomenik hrvatskoj slobodi.
Istog dana, Predsjednica će u Gimnaziji u Koprivnici razgovarati s učenicima i profesorima na temu reforme obrazovanja, a zatim posjetiti koprivničke tvrtke.
Susretom s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore te poduzetnicima i obrtnicima iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije, predsjednica Grabar-Kitarović započet će drugi dan boravka u Koprivničko-križevačkoj županiji. Nakon toga, posjetit će općinu Hlebine i Galeriju naivne umjetnosti, Grad Đurđevac te tvrtku u općini Kalinovac.
U Križevcima će se susresti s poduzetnicima u Razvojnom centru i tehnološkom parku te posjetiti Osnovnu školu i Visoko gospodarsko učilište.
U večernjim satima predsjednica Grabar-Kitarović sudjelovat će na otvaranju Koprivničke bajke u Koprivnici, gdje će se družiti s građanima.
Posljednjeg dana boravka u Koprivničko-križevačkoj i Bjelovarsko-Bilogorskoj županiji, 15. prosinca, Predsjednica će, zajedno sa županima Darkom Korenom i Damirom Bajsom prisustvovati prezentaciji ulagačkih mogućnosti u ove dvije županije, koja će se u sklopu projekta „Osjeti Hrvatsku“ održati za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija u Republici Hrvatskoj.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content