Novosti

U okviru provedbe projekta Agrishort održana radionica „Jačanje poljoprivredno-prehrambenog sektora kroz kratke opskrbne lance“

U organizaciji PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je radionica pod nazivom „Jačanje poljoprivredno-prehrambenog sektora kroz kratke opskrbne lance“, kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.
Radionica je održana u okviru provedbe projekta AgriShort – „Uspostavljanje kratkih lanaca opskrbe i konkurentnog poljoprivrednog sektora u prekograničnom području kroz institucionalnu suradnju“, koji se financira u okviru Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020., a ukupne je vrijednosti 206.727,03 EUR-a. Vodeći partner je Regionalna razvojna agencija Međimurja REDEA, a projektni partneri su PORA, mađarski LAG i Razvojna agencija regije Balaton.
Zamjenik Ljubić izrazio je zadovoljstvo provedbom projekta i kazao kako će donijeti mnoge koristi za sve dionike, a posebno za poljoprivredne proizvođače s područja Koprivničko-križevačke i Međimurske županije. Okupljenima se obratila i ravnateljica PORA-e Melits Birčić naglasivši kako je ova radionica jedna u nizu aktivnosti projekta kroz koji će se osnovati kratki opskrbni lanac.
U drugom dijelu radionice održana su dva predavanja. Prvo predavanje održao je Damir Kovačić, i to na temu „Brendiranje i certificiranje poljoprivrednih proizvoda“.
Drugo predavanje, na temu „Digitalni marketing i internetska prodaja poljoprivrednih proizvoda“ održala je Marija Šmic, stručnjakinja iz područja digitalnih komunikacija.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio