Novosti

„Kajkavci u Lisinskom“

U nedjelju, 19. ožujka 2017. godine u koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“ u Zagrebu s početkom u 14 sati održati će se izložbeno-prodajni, turističko-gospodarski, poljoprivredni i kulturološki susret „Kajkavci u Lisinskom“
Zajednički nastup Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije uz Grad Zagreb objediniti će promociju turističke, kulturološke i gastronomske ponude kroz koju će se prikazati značajke i posebnosti pojedine županije.
Koprivničko-križevačka županija u suradnji sa županijskom Turističkom zajednicom te turističkim zajednicama grada Đurđevca, Koprivnice i Križevaca promovirat će svoje manifestacije kao što su Picokijada, Križevačko veliko spravišče i Renesansni festival, projekt „Pisanica od srca“, križevački suvenir Čunčanu čipku, a promovirati će i naivnu umjetnost kao posebnost unutar svojih županijskih granica.
U organizaciji Koprivničko – križevačke županije, PORE i Obrtničke komore KKŽ na izložbeno – prodajnom prostoru svoje proizvode izložit 13 izlagačA.
U programskom dijelu manifestacije nastupit će Udruga cimbalista Hrvatske iz Đurđevca i Križevačka djevojačka straža, a u Malim kajkavskim književnim razgovorima sudjeluju Krešimir Blažek i Marko Gregur promovirajući Međunarodni festival književnosti Galovićeva jesen.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live