Novosti

“Kajkavci u Lisinskom”

Izložbeno-prodajni, turističko-gospodarski, poljoprivredno-gastronomski i kulturološki projekt „Kajkavci u Lisinskom“, najveći je projekt povezivanja, suradnje i promocije kontinentalne Hrvatske. Koncert će se održat u nedjelju 19. ožujka 2017. godine u Zagrebu.
Ovaj veliki projekt zajedništva partnerski potpisuju gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, župani Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, Krapinsko-zagorske Željko Kolar, Međimurske Matija Posavec, Varaždinske Predrag Štromar i Zagrebačke Stjepan Kožić, te u ime organizatora Drago Gradečak.
Župan Darko Koren o koncertu je rekao: „Tu će biti prezentacija naših obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i njihovih proizvoda. Naglasak ćemo dati na promociju tradicijskih obrta, ali otvoriti i mogućnost da proizvođači s našeg područja, koji dolaze s ciljem prodaje svojih proizvoda, ostvare što bolje rezultate. Radujemo se i promociji naših najznačajnijih turističkih manifestacija, kao što su: Picokijada, Križevačko veliko spravišče, Podravski motivi, „Pisanica od srca“, koja je poznata diljem Lijepe naše, a usudim se reći i diljem Europe. Nastupit ćemo u Lisinskom i predstaviti i naivnu umjetnost, kao posebnost Koprivničko-križevačke županije“, zaključuje župan Darko Koren.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live