Novosti

Karate klub Đurđevac u Daruvaru osvojio 2.mjesto u ukupnom plasmanu

Na 16. KARATE DARFESTU koji se je održao u Daruvaru a na kojem je nastupilo 447 natjecatelja iz 49 klubova i 3 države, nastupio je i Karate klub Đurđevac, čiji su karatisti ostvarili odličan rezultat osvojivši veliki pehar za 2. mjesto u ukupnom plasmanu klubova od njih 49.
Sveukupno su osvojili 5 zlatnih, 6 srebrnih i 2 brončane medalje sa 12 natjecatelja od kojih su neki nastupili u dvije starosne kategorije.
Najuspješniji su bili Ema Čorba i Ivan Juričić koji su osvojili svaki po dvije zlatne medalje u dvije kategorije.
Zlatnu medalju je osvojio Valerio Prevedan dok su srebrne medalje osvojili Mateja Prevedan, Lea Hrženjak, Teo Bušić, Gordan Pecikozić, Niko Marović i Lorena Čorba, koja je bila i najmlađa natjecateljica na turniru, a brončane medalje su osvojili Gordan Pecikozić i Niko Marović koji su isto tako nastupili u dvije kategorije.
Lana Hrvoić i Jurica Švraka su izgubili borbu za brončanu medalju i zauzeli 5. mjesto. Patrik Zlatec je isto nastupio na turniru, ali ovaj put je ostao bez odličja.
Na turniru su sa natjecateljima bile mlade snage kluba trenerica Anita Dergez i pomoćni trener Antonio Nikolić dok su pripreme odradili treneri Luka Cestar i Ivan Đuroci.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live