NovostiVijesti

Koprivničko-križevačka županija; Završeni radovi na projektu CEKOM, u tijeku nabava stručne opreme i namještaja

U prostorijama Županijske uprave održan je radni sastanak Projektnog tima Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Sastanak je vodio pročelnik UO za financije, proračun i javnu nabavu, ujedno i voditelj projekata Darko Masnec koji je izvijestio o trenutnim aktivnostima te statusu postupka javne nabave opreme i namještaja u okviru projekata Centar kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji i Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu.

Kako je izvijestio Masnec, svi građevinski i unutarnji radovi su završeni, a u tijeku je nabava sve potrebne opreme kojom će se objekti u Koprivnici i Đurđevcu staviti u punu funkcionalnost te će s početkom nove školske godine primiti učenike.   

Podsjetimo, projektom Centra kompetentnosti ukupne vrijednosti 70 milijuna kuna, Koprivnica i Đurđevac uskoro će dobiti mjesta izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, koja će učenike kroz moderne kurikulume pripremiti za tržišta rada te povećati njihovo zapošljavanje po završetku škole.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live