Novosti

Krenuli radovi na ŠRC-u u Đurđevcu

U tijeku su radovi prve faze izgradnje Športsko-rekreacijskog centra u Đurđevcu. Na natječaju za izvođača radova najpovoljniju ponudu od 8,3 milijuna kuna dala je tvrtka Elektrocentar Petek, dok je prema javnoj nabavi ukupna vrijednost radova bila procijenjena na 9,1 milijuna kuna.
Prva faza obuhvaća izgradnju novog objekta sa svlačionicama, teretanom, klupskim prostorijama, ugostiteljskim sadržajem i tribinama s 200 sjedećih mjesta, stadionom te kompletno uređenje okoliša. Trenutno se skida humus s dijela nogometnog igrališta na koje dolazi nova građevina, a uskoro će se započeti s iskopom terena za izradu posteljice novog stadiona. Izvođač radova ima rok od četiri mjeseca za dovršetak svih radova.
Osim namjene za sportske rekreativce projekt ŠRC-a biti će korišten i kao turistička ponuda za pripreme sportaša, jer u gradu postoji hotel s oko 200 ležajeva i idealnim terenima za sport. U blizini se nalazi i šuma Borik gdje je i trim staza pogodna za treniranje.
Ranije su nabavljeni kontejneri koji služe kao svlačionice i klupske prostorije za članove NK Graničara, Škole nogometa i sve one koji koriste igralište sve do izgradnje novih prostorija, a nakon izgradnje ŠRC-a kontejneri će biti premješteni u Čepelovac te će poslužiti kao svlačionice za NK Vinogradar.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live