Novosti

Mali fašenk u Đurđevcu

I ove je godine mnoštvo zaigranih i veselih maškara ispunilo Trg svetog Jurja. Vrtićarci, učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana, a i mnogi drugi činili su povorku maškara koja se od Staroga grada prošetala do Trga. U povorci je sudjelovalo oko 700-tinjak djece, a nakon šetnje gradskim trgom i nastupa žiri je imao zadatak ocijeniti najljepše i najoriginalnije kostimirane skupine i pojedince.
Tako su za najljepšu i najoriginalniju kostimiranu predškolsku skupinu proglašene maske vrtićke grupe Kockice sa temom budi moja voda, za najbolju školsku skupinu do četvrtog razreda proglašeni su treći razredi koji su zajedno trg napunili kokicama, a za najbolju školsku skupinu viših razreda proglašen je 5.b. razred koji je došao ravno iz rudnika. Kao najbolja pojedinačna maska proglašen je mali Vito Pavešić koji je bio grašak, drugo mjesto osvojila je Una Janković sa maskom Peppa Pig, a treće mjesto osvojio je Matej Vranić koji je bio biskup.
Žiri je svim pobjednicima uručio i prigodne poklon pakete. Svi sudionici fašenka mogli su popiti čaj, te se zasladiti krafnama.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live