Novosti

Proglašeni najuspješniji sportaši grada Đurđevca u 2016.

U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca u Domu Kulture u Đurđevcu održano je proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa, trenera i sportskog djelatnika grada Đurđevca za proteklu godinu.
Svečanosti proglašenja nazočili su uz brojne sportaše  gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković, zamjenik predsjednika Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Zdravko Rupnik, izvršni direktor Sportskih igara mladih Tihomir Gudić, predstavnici udruga, ravnatelji ustanova i brojni gosti.
Okupljenima se prigodnim riječima obratio predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca Đuro Tomrlin, a čestitke na svim postignućima, osvojenim visokim plasmanima i medaljama, te na upornosti, vrijednom radu i zalaganju, kao i  uspješnom promicanju Đurđevca, lauretima, ali i njihovim trenerima i roditeljima izrazio je gradonačelnik Željko Lacković.
Za najuspješniju mladu sportašicu u 2016. godini proglašena je Ema Juričić iz Karate kluba Đurđevac.
Najuspješnijim sportašem za prošlu godinu proglašen je Valerio Prevedan iz Karate kluba Đurđevca.
Karate klub Đurđevac proglašen je najuspješnijim u kategoriji najuspješnije ženske sportske ekipe za 2016. godinu. U kategoriji najuspješnije ženske sportske ekipe osoba s invaliditetom za 2016. godinu proglašena je ekipa Sportskog saveza osoba s invaliditetom Đurđevac.
Najuspješnijom muškom sportskom ekipom u protekloj godini proglašen je Karate klub Đurđevac.
U kategoriji najuspješnije muške sportske ekipe osoba s invaliditetom za 2016. godinu proglašen je Sportski savez osoba s invaliditetom Đurđevac, a u kategoriji najuspješnije sportašice osoba s invaliditetom za prošlu godinu proglašena je Nadica Mesar iz Sportskog saveza osoba s invaliditetom Đurđevac.
Najuspješnija sportašica u 2016. godini je Slađana Čormarković iz Powerlifting kluba “Ultimate”.
U kategoriji najuspješnijeg sportaša osoba s invaliditetom za 2016. godinu proglašen je Mario Prelec iz Sportskog saveza osoba s invaliditetom Đurđevac.
U kategoriji najuspješnijeg sportaša za proteklu godinu najuspješnijim je proglašen Saša Franjić iz Konjičkog kluba Đurđevački graničari.
Najuspješnijim sportskim trenerom za 2016. proglašen je Ivan Đuroci iz Košarkaškog kluba Mladost.
Za najzaslužnijeg sportskog djelatnika proglašen je Rajko Gašparić iz Teniskog kluba Đurđevac.
Na kraju svečanosti dodijeljena su i posebna priznanja. Posebno priznanje za ostvarene sportske rezultate u županijskoj ligi veterana i međužupanijskom državnom prvenstvu i promociji Grada Đurđevca tijekom 2016. godine ekipi veterana Nogometnog kluba Graničar Đurđevac.
Nagradu za ostvarene rezultate na državnim i međunarodnim prvenstvima u obliku novčanih kartica gradonačelnik je uručio: Emi Bevanda iz Šahovskog kluba Picok, Emi Juričić iz Karate kluba ĐurđevacIvanu Juričiću iz Karate kluba Đurđevac i Valeriju Prevedanu iz Karate kluba Đurđevac.
U ime svih nagrađenih zahvalu je izrazio Rajko Gašparić.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live