Novosti

Manifestacija „Dani travnjaka“ 13., 14. i 15. svibnja

Manifestacija „Dani travnjaka“ održat će se ove godine 13., 14. i 15. svibnja, utvrđeno je tako na jučerašnjem sastanku članova Organizacijskog odbora Dana travnjaka.

Na sastanku je dogovoreno kako će prvi dan održavanja manifestacije biti rezerviran za stručna predavanja u prostorijama Županijske komore Koprivnica iz područja ruralnog razvoja, a kako će se svečano otvorenje manifestacije održati u subotu, 14. svibnja. Poslije svečanog otvorenja, isti dan će se pristupiti nagrađivanju najboljih proizvođača mlijeka s područja Koprivničko-križevačke županije, predstavit će se mladi uzgajivači na Bambino kupu i održati konjički turnir, a svi izlagači predstavit će se na prostoru Sajmišta u Koprivnici. Tradicionalno natjecanje u ručnoj košnji održat će se zadnji dan manifestacije, 15. svibnja, a posjetitelji će moći vidjeti tradicijski način ručne košnje i radova na livadi kao i konjički turnir na prostoru Sajmišta u Koprivnici.

Sva poduzeća, obrti i OPG-ovi mogu se prijaviti za nastup na „Danima travnjaka“ 2016. godine najkasnije do 2. svibnja 2016. godine putem prijavnice u prilogu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio