Novosti

Na 1. sjednici Kolegija gradonačelnika i općinskih načelnika prisustvovat će ministar Regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić

 

Župan Darko Koren sazvao je proširenu sjednicu 1. ovogodišnjeg Kolegija gradonačelnika i općinskih načelnika s područja Koprivničko-križevačke županije u Križevcima.

Sjednici će prisustvovati ministar Regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić sa suradnicima, zamjenicom ministra Sonjom Bošnjak, pomoćnikom ministra Tomislavom Jurendićem, načelnicom Sektora za provedbu razvojnih programa Anom Markuz i voditeljicom Samostalne službe za informativno-obrazovne aktivnosti Anom Odak.

Na Kolegiju će biti predstavljeni projekti i potrebe od strateškog značenja za Županiju. U ovom trenutku Koprivničko-križevačka županija, gradovi i općine pripremaju 252 projekta vrijednosti nešto vše od2 milijarde 690 milijuna kuna, od toga su za 51 projekt ukupne vrijednostioko 360 milijuna kuna ishođene građevinske dozvole.

Proširenoj sjednici Kolegija prisustvovat će i predstavnici županijskih ustanova, županijske gospodarske i obrtničke komore.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live