OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Na Čepelovečkom brijegu održan sastanak županijskih vinara

U vinogradu Tomislava Moslavca, na Čepelovečkom brijegu održana je sjednica Upravnog odbora Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko – križevačke županije. Sastanku su nazočili i predstavnici TZ Koprivničko-križevačke županije, pomoćnica direktora Kristina Sočev i stručni suradnik u TZ Krešimir Blažek.
Županijski vinari raspravljali su o sudjelovanju Udruga i vinara na Velikoj martinjskoj špelanciji koja će se održati u Križevcima 3.studenog 2018. godine u organizaciji Turističke zajednice koprivničko – križevačke županije. Domaćin je Udruga vinogradara i vinara Bilikum iz Križevaca.
Dogovoreno je da će se udruge vinogradara, vinara i voćara aktivno uključiti u program Velike martinjske špelancije koji će započeti u 15,00 sati povorkom sudionika ulicama Križevaca do Strossmayerovog trga gdje će u 16,00 sati započeti redovna godišnja Vinoda uz sudjelovanje pedesetak martinjskih meštri i pripravnika.
Novost koju pokreće Zajednica udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko – križevačke županije je Festival dobre kapljice koji će se održati pod šatorom.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio