Novosti

Na izletištu Čarda u Novom Virju, održana taktičko-pokazna vatrogasna vježba u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Novo Virje

Na izletištu Čarda u Novom Virju, održana je taktičko-pokazna vatrogasna vježba u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Novo Virje. Cilj vježbe bio je da se u približno stvarnim uvjetima, provjere mobilnost i mogućnosti tokom združenog nastupa, komunikacija tokom intervencije te provjera opreme DVD-ova unutar zajednice kao i suradnja s prijateljskim postrojbama i dobrovoljnim vatrogasnim društvima. Vježbu je vodio i njome zapovijedao zapovjednik VZO Novo Virje Mateo Živko. Nakon taktičko-pokazne vježbe, održana je vježba podmlatka i mladeži u kojoj je sudjelovao veliko broj ekipa vatrogasnog podmlatka i jedna ekipa mladeži. Sam rezultat, bio je u drugom planu, svi učesnici bili su pobjednici, a medalje im je podijelio zapovjednik Mateo Živko.
Svoje prijatelje, mještane i goste vatrogasci/domaćini su, već uobičajeno počastili prigodnim domjenkom uz koji je nastavljeno druženje.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content