Novosti

Mario Carek dočekan u rodnom Virju – akcija Milijun koraka za Udrugu Latice nastavlja se i dalje

U sklopu humanitarne akcije Milijun koraka, Mario Carek iz Virja je za samo 37 dana prohodao rutu Via Adriatic trail ukupne dužine 1100 km.
Ciljevi ove humanitarne akcije su prikupljanje sredstava za uređenje prostora udruge Latice, podizanje svjesnosti o problemima osoba s intelektualnim teškoćama, razviti svjesnost o projektu i uz velik doseg, još jednom dokazati da iako je predivna izvana, Hrvatska je još ljepša “iznutra” te pokazati kako ovaj projekt s internacionalnim potencijalom, baš kao ljudska dobrota ne poznaje ograničenja.
Koliko je sredstava dosada prikupljeno za Podravski radio je rekla predsjednica Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, Nevenka Fuchs;


Za Marija je u ponedjeljak, 05. kolovoza bio organiziran i doček u rodnom Virju, a o dojmovima s puta, te značaju na osobnom ali i planu za pomoć Laticama te daljnjoj suradnji, Mario Carek razgovarao je i s našom ekipom, a o svemu poslušajte u emisiji Krila anđela u programu Podravskog radija, u četvrtak, 08. kolovoza u 17:30 sati!

Povezani članci

Back to top button
Skip to content