Novosti

Nove medalje Karate kluba Đurđevac sa dva međunarodna turnira

Karate klub Đurđevac nastupio je u jednom vikendu na dva međunarodna turnira.
Na međunarodnom turniru RUDAR VELENJE OPEN koji se održao u Sloveniji u gradu Velenje nastupilo je 427 natjecatelja iz 49 klubova i 7 država. Na ovaj turnir otišla su samo tri natjecatelja Karate kluba Đurđevac koji su osvojili 3 zlatne i 2 brončane medalje. Najbolji rezultat ostvarila je Ema Juričić osvojivši dvije zlatne medalje u dvije starosne kategorije. Zlatnu i brončanu medalju osvojio je Ivan Juričić koji je nastupio u dvije kategorije dok je Niko Marović osvojio brončanu medalju.
Na međunarodnom turniru u Zagrebu okupilo se 560 natjecatelja iz 62 kluba i 6 država, te ja nastupilo 10 naših natjecatelja koji su osvojili 3 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane medalje, a u ukupnom poretku klubova osvojili visoko 3. mjesto
Najbolji rezultat u Zagrebu postigli su Ema Čorba, Ema Juričić i Patrik Zlatec koji su osvojili zlatne medalje. Srebrne medalje osvojili su Mateja Prevedan, Niko Marović i Matija Špoljar, a brončane Lorena Čorba i Lana Hrvoić. Za klub su još nastupili Ivan Juričić i Gordan Pecikozić.
Sa natjecateljima u Velenju je bio predsjednik kluba Ivan Juričić dok je u Zagrebu bio trener Luka Cestar  koji je i odradio pripreme zajedno sa trenerom Ivanom Đurocijem.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live