Novosti

Obilježen Dan škole u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana

U sportskoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac svečanom priredbom obilježen je Dan škole. Učenici su za priredbu pripremili svoje točke, u kojima su se plesom, pjesmom i recitacijom predstavili brojnoj publici.

U sklopu obilježavanja Dana škole nagrađeni su učenici koji su sudjelovali na natjecanjima tijekom školske godine te su za svoj uspjeh primili priznanja i prigodne poklone.

Osim učenika, djelatnika škole i mnogobrojnih roditelja, svečanom obilježavanju Dana škole nazočio je i gradonačelnik Željko Lacković.

Gradonačelnik se, čestitajući učenicima i učiteljima njihov dan, osvrnuo na uspješne rezultate koje su učenici ostvarili na mnogobrojnim natjecanjima, te im je svima čestitao na ostvarenim rezultatima. Naglasio je da su zajednički ciljevi Grada  i škole usmjereni stvaranju još boljih uvjeta za što kvalitetnije školovanje naših najmlađih, posebno istaknuvši projekt energetske obnove škole u sklopu kojega će biti obnovljena zgrada škole. Gradonačelnik je dodao i kako su uređeni svi sanitarni čvorovi u školi, nabavljena nova nastavna oprema i pomagala kao i nove sprave za dvoranu, uvedene su pametne ploče, e- dnevnik te dodatna računala.

Svečanom obilježavanju Dana škole prethodile su brojne aktivnosti, u kojima su učenici kroz predmetnu nastavu, likovno izražavanje, književnost i sport, prezentirali naučeno kroz školsku godinu.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live