Novosti

Obilježeni Dani Općine Novigrad Podravski, župan Koren na svečanoj sjednici

Povodom Dana Općine Novigrad Podravski za goste i mještane pripremljen je bogat program koji je započeo izložbom ratne fotografije iz Domovinskog rata, a nastavljen je uz večer Književno-medijskoga kutka KUD-a Ivan vitez Trnski, turnira „piceka”, 3. Festival pjevača amatera „Raspjevana Podravina 2017. Novigrad Podravski“, izložbu fotografija Hrvatskog planinarskog društva BILO, izložbu slika Likovne sekcije „Likresa”, izložbu Zlatnih vina članova udruge Komarna 2001, svetu misu u župnoj crkvi Rastanak sveti apostola, nastupe KUD-ova „Ivan Vitez Trnski“ i „Delovi“, kao Športsko Plesnog Kluba „Ritam“, a održana je i pokazna vatrogasna vježba DVD-a i VZO-a Novigrad Podravski.
Načelnik Općine Zdravko Brljek zahvalio je svim sudionicima na trudu te je istaknuo zadovoljstvo organizacijom i posjećenošću svih manifestacija;
 
 
 
 
 
 
 
 
Centralno događanje bila je svečana sjednica Općinskog vijeća, kojoj su prisustvovali i župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.
Sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mladen Levak naglasivši kako je to prva svečana sjednica koju Vijeće ima u novom sazivu te kako imaju mnogo planova za razvoj Općine, dok je načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek pozvao na zajedništvo i slogu te se osvrnuo na održanu sjednicu;
 
 
 
 
 
 
 
 
U kulturno-umjetničko dijelu programa nastupio je Mješoviti pjevački zbor KUD-a Ivan vitez Trnski, a u večernjim satima održana je velika zabava u centru Općine.
(foto:  kckzz.hr)

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content