Novosti

Obilježeno 125 godina DVD-a Molve

Dobrovoljno vatrogasno društvo Molve obilježilo je 125 godina rada i postojanja, a svečanosti obilježavanja prisustvovao je zamjenik župana Darko Sobota.
Proslava je započela Svetom misom u Župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Molvama te svečanim postrojavanjem vatrogasnih postrojbi nakon čega je u Vatrogasnom domu u Molvama održana i svečana sjednica. Sjednicu je otvorio predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Molve Tihomir Žufika, te je ujedno podneseno Izvješće o radu za 2016. godinu gdje je posebno istaknut rad i zalaganje članova Društva te su svim zaslužnim pojedincima uručene medalje i priznanja. Čestitku DVD-u Molve na uspješnom radu uputio je načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan te dodao kako je Općina prepoznala i kako podržava rad Društva. Sve okupljene je pozdravio i zamjenik Sobota te zahvalio DVD-u Molve na suradnji i ujedno pohvalio rad njihovih vatrogasaca te im poželio puno uspjeha u radu i dalje.
Svečanosti obilježavanja uz brojne goste i uzvanike prisustvovao je i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivan Matosović.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live