OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

ODRŽAN DRUGI SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROVEDBE PROJEKTA „PARTNERSTVO ZA SVE 2“

U prostorima Razvojne agencije PORE KKŽ održan je drugi sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta „Partnerstvo za sve 2“. Na početku sastanka ravnateljica Razvojne agencije PORE KKŽ Melita Birčić pozdravila je suradnike i predstavnike projektnih partnera – Koprivničko-križevačke županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije te Koprivničkog poduzetnika.
Na sastanku se raspravljalo o provedenim projektnim aktivnostima: održanoj edukaciji za voditelja Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije i donesenoj Odluci o osnivanju Kluba za zapošljavanje Koprivničko-križevačke županije, a razmatrane su i nadolazeće aktivnosti koje se provode u okviru projekta „Partnerstvo za sve 2“.
Opći cilj projekta „Partnerstvo za sve 2“ je doprinijeti zapošljivosti dugotrajno nezaposlenih, žena i mladih do 29 godina na tržištu rada Koprivničko-križevačke županije kroz provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja. Ukupna vrijednost projekta je 1.999.427,02 kn od čega je 99,07% iznosa financirano sredstvima Europskog socijalnog fonda. Trajanje provedbe projekta je 30 mjeseci.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio