Novosti

Održan prijem za mlade autore u sklopu „Alpe Jadran Festivala mladih pisaca“

 

Zamjenik župana Ivan Pal održao je prijem za mlade autore iz Austrije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske koji sudjeluju na „Alpe Jadran Festivalu mladih pisaca“.

Riječ je o festivalu koji se po prvi puta održava u Koprivnici, Križevcima, Đurđevcu i Varaždinu u razdoblju od 2. do 4. lipnja 2016.

Zamjenik Pal je uputio zahvalu mladim autorima što sudjeluju u ovom projektu, ali i koprivničkoj Udruzi RockLive na organiziranju ovog i niza drugih projekata.

Zahvalu na ovom prijemu, ali i podršci koju dobivaju od Koprivničko-križevačke županije naglasio je član organizacijskog odbora, koprivnički književnik Marko Gregur

Dodao je kako je cilj festivala povezati autore te stvoriti platformu za daljnju suradnju, a istovremeno staviti knjigu u centar te učenicima prenijeti poruku da je „književnost živa i da korespondira sa stvarnošću“, objasnio je Marko Gregur.

Središnji događaj festivala „Zvjezdana noć: impresije srednjoeuropske književnosti“ održati sutra, 4. lipnja u dvorištu Muzeja grada Koprivnice s početkom u 20,00 sati.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live