Novosti

Održana 13. smotra Pjevačkih zborova umirovljenika Županije

Savez udruga umirovljenika Koprivničko – križevačke županije pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica organizirao je 13. po redu smotru Pjevačkih zborova umirovljenika Županije.

Zamjenik župana Ivan Pal je zahvalio Savezu što svake godine „marljivo radi na organizaciji ove vrijedne Smotre“, poželio svima ugodno druženje kao i puno uspjeha u nastupima te službeno otvorio 13. smotru Pjevačkih zborova umirovljenika županije.

Pozdravne riječi na samom početku uputio je predsjednik Saveza Franjo Zirdum posebno zahvalivši Županiji na podršci svih ovih godina te ukratko predstavio sudionike Smotre kao program Smotre.

Svim prisutnima prigodne riječi uputila je i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec, nakon čega je zadovoljstvo za još jednu uspješnu organizaciju Smotre izrazila ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Vesna Križan te pri tom poželjela svima puno uspjeha u daljnjem nastupu.

Na Smotri je nastupilo oko 150 sudionika s područja Koprivničko – križevačke županije koji su u sklopu nastupa izveli po četiri pjesme.

Nakon završetka nastupa pjevača i glazbenih sastava svim sudionicima podijeljene su zahvalnice na sudjelovanju te je organizirano prigodno druženje.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live