Novosti

U Koprivnici i Virovitici susret “Poslovne prilike za investicije u strojeve za industriju drva i namještaja kroz fondove EU“

Austrijski ured za vanjsku trgovinu u suradnji s HGK Županijskom komorom Koprivnica, Udruženjem drvno-prerađivačke industrije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te Panonskim drvnim centrom kompetencija, 1. prosinca će u Koprivnici i Virovitici organizirati gospodarski susret na temu “Poslovnih prilika za investicije u strojeve za industriju drva i namještaja kroz fondove EU“.
Na susretu će se govoriti o aktualnim i budućim EU-fondovima i natječajima za nabavu strojeva za industriju drva i namještaja kao i potencijalima za suradnju i investicije u drvno-prerađivačkom sektoru. Na rasporedu će biti poslovni susreti (B2B-Matchmaking) s austrijskim proizvođačima strojeva i tehnologija za drvnu industriju. Sudionici će osim toga, posjetiti i Panonski drvni centar kompetencija u Virovitici, najznačajniji EU projekt Virovitičko-podravske županije, kojeg je ove godine, u rujnu, otvorio ministar Tomislav Tolušić, uz nazočnost, današnjeg predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live