OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Održana 2. sjednica Organizacijskog odbora 21. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije

U Maloj gradskoj vijećnici u Križevcima, održana je 2. sjednica Organizacijskog odbora 21. obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije na kojoj su definirane daljnje obveze i zaduženja članova.
Sjednicu je vodio predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren, pozdravne riječi uputio je gradonačelnik Mario Rajn, nakon čega je direktor Sajma Božo Barać, govorio o ovogodišnjem programu. Sajam će se održati od 9. do 11. studenoga, tema je „EU fondovi za poduzetnike“, a županija partner je Bjelovarsko-bilogorska županija.
Novost ovogodišnjeg Sajma su predavanja za poduzetnike vezana uz povlačenje EU sredstava koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU koja će se održati u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci, kao i promocija autohtonih jela i pića „Okusi Podravine i Prigorja“ koju organizira Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije. U sklopu sajma održat će se brojne kreativne radionice, tradicionalno Martinje po Križevačkim štatutima te Revija frizura i modna revija.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio