Novosti

Održana 6. Sjednica Gradskog vijeća Grada Đurđevca

Glavna točka dnevnog reda posljednje ovogodišnje 6. sjednice Gradskog vijeća Grada Đurđevca bila je donošenje Plana gospodarenja otpadom;
 
 
 
-rekao je predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, dok je gradonačelnik Hrvoje Janči naglasio kako nam je cilj biti moderan grad i kod odvajanja otpada te će se tome posebno posvetiti u narednom vremenu.
Što se tiče projekta DV Maslačak,  unazad tri godine uloženo je 5 milijuna kuna u vrtić. Sada ima podno grijanje, nove sanitarne čvorove i kupaonice od 300 kvadrata i novi namještaj. Na pitanje vezano uz datum povratka djece u prostore DV Maslačak, gradonačelnik Hrvoje Janči rekao je:
 
 
„U 2017. godini smo iskoristili svu projektnu dokumentaciju koju je grad imao spremnu i zato imamo ogroman gradski proračun od 93 milijuna kuna. Dobili smo i 7,5 milijuna kuna za nerazvrstane ceste, a dobili smo informaciju da nam je prošao i projekt u visini od 17 milijuna kuna za projekt Đurđevački pijesci i hostel za školu u prirodi. Niti jedan projekt nam nije odbijen i zato puni optimizma ulazilo u 2018. godinu“ – zaključio je gradonačelnik Janči.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live