Novosti

Održana redovna izvještajna skupština Udruge žena Svetojanke.

U Društvenom domu Sveta Ana održana je redovna izvještajna skupština Udruge žena Svetojanke.
Predsjednica Natalija Miletić istaknula je kako su članice tijekom godine radile na uređenju mjesta, pripremale su zlevanku i okrjepu za sve izletnike tokom godine, a jedan od prioriteta rada udruge je i dalje prezentacija i registriranje Svetojanske zlevanke kao kulturnog nematerijalnog dobra, što je sada uz pomoć Turističke zajednice Grada Đurđevca i LAG-a Podravina u fazi realizacije.
Gradonačelnik Grada Đurđevca Željko Lacković pozdravio je sve okupljene i čestitao  Svetojankama na dosadašnjem radu, te je istaknuo kako je činjenica da je Sveta Ana veliki turistički potencijal.
Planiramo uređenje svih mostova koji će biti kao jedan zaštitni znak, uređenje desetak pozicija za roštilj za sve izletnike i bicikliste, a glavni cilj je povezati Svetu Anu s asfaltiranim goričkim putevima kako bi se privuklo što više posjetitelja, te prijaviti izgradnju adrenalinskog parka koji bi omogućio spuštanje i sanjkanje tokom cijele godine. Moramo sami stvarati svoje destinacije kako bi bili prepoznatljivi kao turistička destinacija, a svaki dolazak u Đurđevac će biti povezan i s dolaskom u Svetu Anu – rekao je gradonačelnik.
Na Skupštini su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2016. godinu koja su jednoglasno usvojena, a skupštinu su svojim prisustvom uveličali brojni gosti, predstavnici udruga, mještani Svete Ane i ravnatelj škole Hrvoje Janči.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live