OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Održana sjednica Predsjedništva, Zapovjedništva i Nadzornog odbora županijske Vatrogasne zajednice

U prostorima Županijske uprave, održana je sjednica Predsjedništva, Zapovjedništva i Nadzornog odbora Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.
Prema dnevnom redu, okupljenim je članovima predstavljena Informacija o vatrogasnim intervencijama u razdoblju od 1. siječnja do 31. kolovoza 2018. godine, u kojoj je istaknuto kako je bilo 125 požarnih te 164 tehničke intervencije. Također je predstavljena Informacija o dislokacijama vatrogasaca, vatrogasnih vozila i opreme u 2018. godini., gdje treba istaknuti novu izvanrednu dislokaciju 17 podravsko-prigorskih vatrogasaca na obalu, konkretno u Dubrovačko-neretvansku županiju, a sudjelovali su pripadnici JVP-i; Koprivnica, Križevci i Đurđevac te DVD-a Đurđevac, Virje, Kalinovac, Sigetec, Kloštar Podravski i DVD-a Bukovje.
Okupljeni su se dogovorili i oko realizacije Edukacije modula EU projekata koji se odnosi na jačanje znanja i vještina pripadnika vatrogasnih organizacija, a bilo je riječi i o odlasku na 13. Državno natjecanje vatrogasne mladeži u Zadar, koje će se održati 29. rujna.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio